Vår rundresa i Ecuador är unik. Vi har mer än 40 års erfarenhet av Ecuador och har skapat en varierad rundresa för att verkligen se, uppleva och förstå landet. Vi visar dig platser som ligger bortom varje turistbroschyr och ger dig en inblick i hur människorna bor och lever här. Ta chansen att se hur Futuro Valdivia bedriver utvecklingsarbete i Santa Elena provinsen! När du reser med oss stödjer du Futuro Valdivias arbete och din resa förändrar liv.

Rundresan kan med fördel kombineras med några dagar på Galapagos, i Peru eller varför inte stanna några avkopplande dagar på Stillahavskusten?

Quito by night
Quito by night
Anderna
Anderna
Amazonas
Amazonas

Kommande resor

Ecuador har i juli 2022 vaccinerat 70 % av befolkningen mot Covid-19 med målsättningen att vaccinera 85 % före årsskiftet. Nästa resa är en fotoresa 13 januari – 5 februari och vi hoppas kunna erbjuda flera resor med svensktalande guide under 2023.

Vi avser att erbjuda upplevelser i Amazonas, Anderna och Stillahavskusten i kombination med knölvalarnas lek vid Stillahavskusten juli – september.

En fotoresa genomförs i januari 2023 till Amazondjungeln, Anderna och Stillahavskusten med Galapagos som tillval. Program finns på www.fotoresor.nu

Programmet för vår unika rundresa hittar ni här: Rundresa Ecuador

Skräddarsydd resa med engelsktalande guide för 2 – 6 personer enligt önskemål, t.ex. för knölvalarnas lek juli – september eller den gula guayacanskogens blomning december – januari i södra Ecuador.

Fotoresa Ecuador:

januari 2023

23 dagar

Resan slutplaneras när tillräckligt antal intresserade finns.

Fotoresan genomförs med fotografen Gert Olsson, inNature. Programmet finns här.
Ett axplock av bilderna tagna på tidigare Fotoresor finns här.

Jag vill resa till Ecuador!

”Från Anderna till Stilla Havet, från vinter till sommar, från snötäckta vulkaner till värmen i Amazonas o ursprungsbefolkning, från varma källor via Inkaleden till gyttjebad, från osttillverkande landsbygd till miljonstad, från Ekvatorpassage till cykelrace, från fattigdom till rikedom, från djävulsfiskar o vattenfall till idyllisk järnvägsresa allt under professionell ledning av engagerade herr Smedmyr samt via möten med en alltigenom vänlig och generös befolkning! Med avslutningen på Galapagos finns ingen annan rekommendation att ge än ??????????(maxbetyg)”
Boel Petersson, Alingsås, 10/2014

Vill du läsa flera omdömen och erfarenheter så hittar du dessa här.

Chimborazo
Chimborazo
Djävulens näsa
Djävulens näsa
Stillahavskusten