Vår rundresa i Ecuador är unik. Vi har mer än 40 års erfarenhet av Ecuador och har skapat en varierad rundresa för att verkligen se, uppleva och förstå landet. Vi visar dig platser som ligger bortom varje turistbroschyr och ger dig en inblick i hur människorna bor och lever här. Ta chansen att se hur Futuro Valdivia bedriver utvecklingsarbete i Santa Elena provinsen! När du reser med oss stödjer du Futuro Valdivias arbete och din resa förändrar liv.

Rundresan kan med fördel kombineras med några dagar på Galapagos, i Peru eller varför inte stanna några avkopplande dagar på Stillahavskusten?

Quito by night
Quito by night

 

Anderna
Anderna

 

Amazonas
Amazonas

Kommande resor

Ecuador har i oktober 2021 vaccinerat 60 % av befolkningen mot Covid-19 med målsättningen att vaccinera 85 % före årsskiftet och vi avser att erbjuda resor under 2022.

Vi avser att erbjuda upplevelser i Amazonas, Anderna och Stillahavskusten i kombination med knölvalarnas lek vid Stillahavskusten juli – september.

En fotoresa genomförs i januari 2023 till Amazondjungeln, Anderna och Stillahavskusten med Galapagos som tillval. Program kommer på www.fotoresor.nu

Programmet för vår unika rundresa hittar ni här: Rundresa Ecuador

 

Skräddarsydd resa med engelsktalande guide för 2 – 6 personer enligt önskemål, t.ex. för knölvalarnas lek juli – september eller den gula guayacanskogens blomning december – januari i södra Ecuador.

 

Fotoresa Ecuador:

januari 2023

21 dagar

Resan slutplaneras när tillräckligt antal intresserade finns.

Fotoresan genomförs med fotografen Gert Olsson, inNature. Programmet finns här.
Ett axplock av bilderna tagna på Fotoresan 2015 finns här.

Jag vill resa till Ecuador!

 

”Från Anderna till Stilla Havet, från vinter till sommar, från snötäckta vulkaner till värmen i Amazonas o ursprungsbefolkning, från varma källor via Inkaleden till gyttjebad, från osttillverkande landsbygd till miljonstad, från Ekvatorpassage till cykelrace, från fattigdom till rikedom, från djävulsfiskar o vattenfall till idyllisk järnvägsresa allt under professionell ledning av engagerade herr Smedmyr samt via möten med en alltigenom vänlig och generös befolkning! Med avslutningen på Galapagos finns ingen annan rekommendation att ge än ??????????(maxbetyg)”
Boel Petersson, Alingsås, 10/2014

Vill du läsa flera omdömen och erfarenheter så hittar du dessa här.

 

Chimborazo
Chimborazo
Djävulens näsa
Djävulens näsa
Stillahavskusten